Deze website maakt gebruik van cookies. Door verdere te bladeren op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

John van de Vrande:  (+34) 636 191 380 Email: info@tucasatenerife.com

Web Traffic

Today197
Total73877134

Het Overnemen van een bedrijf met huurcontract;

De meeste mensen als ze een bedrijf kopen in Tenerife, nemen ze een bedrijf over met huurcontract. De reden hiervoor is dat dit bedrijf altijd goedkoper is dan het kopen van het onroerend goed. Hier probeer ik U uit te leggen wat dit inhoud en waar U op moet letten, vóór U het besluit maakt om Uw koffers te pakken en naar Tenerife te verhuizen.

 

Wanneer u het bedrijf heeft uitgekozen, dat het meest geschikt is voor u, zal normaal gesproken begonnen worden met een nieuw huurcontract voor het bedrijf op uw naam. Er zijn een aantal punten in het contract dat kan worden onderhandeld en wij zullen u graag helpen en ook als U uw nieuwe bedrijf heeft gekocht, geven wij advies.

 

Een huurcontract van een bedrijf is voor een bepaalde tijd en geeft u het recht om dit bedrijf te huren van de verhuurder (eigenaar van oroerend goed) voor de duur van die tijd. De normale duur van een huurcontract 5 tot 10 jaar. Je moet vaak een borg betalen wanneer u zich aanmeldt uw nieuwe contract, en dit is meestal gelijk aan twee tot drie maanden huur.

 

Wanneer u een bestaand bedrijf over neemt in Tenerife, is de prijs die werd gevraagd door de makelaar betaald aan de persoon die momenteel het bedrijf uitbaat, niet de verhuurder (hoewel ze soms dezelfde persoon zijn). Het is normaal dat de verhuurder een percentage krijgt van dat bedrag, en de hoeveelheid van dit aandeel is een van de factoren die kunnen worden onderhandeld als er een nieuw contract wordt gestart. In tegenstelling tot veel andere landen, wanneer uw contract wordt verlengd, hoeft u niet naar een andere vergoeding betalen aan de eigenaar van eigendom.

 

Inbegrepen in deze overname; zijn vaak de gehele inboedel, aansluitingen, verbouwingen, goodwill (als het bedrijf werkt) en de juridische kosten van de verwerking van de administratie voor de huur. De maandelijkse huur van het pand zal stijgen gedurende de looptijd van het contract, maar dit wordt vastgesteld door de wet, tegen het tarief van de inflatie, maar de verhuurder kan de kosten van de huur maximaal verhogen met 20%.

 

Wanneer u een contract te ondertekenen, verbindt u zich ertoe de verschillende verantwoordelijkheden. U zult akkoord met de huur betaling en andere kosten. Deze omvatten de lokale belastingen, afvalinzameling en de gemeenschap kosten voor uw pand. U bent ook verantwoordelijk voor dat alle relevante licenties voor uw bedrijf geregeld worden en dat uw bedrijf voldoet aan de lokale wetten met betrekking tot het type van uw licentie. Evenals lokale wetten, moet je er ook voor zorgen dat uw bedrijf werkt binnen de regels van uw de gemeenschap.

 

Als een huurder, heb je het recht om de inrichting, meubilair en stoffering te veranderen in het pand, maar je geen structurele wijzigingen aan brengen zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. Groot onderhoud en structurele werk is de verantwoordelijkheid van de verhuurder.

 

Er zijn veel dingen te overwegen wanneer U een bedrijf kooopt of overneemt in Tenerife en we zullen er altijd zijn om je hand vast te houden elke stap van de weg.

 

Meer informatie over een eigen bedrijf beginnen in Tenerife vind U op WWW.TENERIFE-PLAZA.COM

Direct Contact met Whatsapp

 

Zoeken alles


Localisatie :
Budget :

Andere filters :

0 panden gevonden

De prijzen op onze website zijn altijd inclusief de commissie van ons bureau. Wij rekenen nooit een aanvullende of "verborgen" commissies bovenop de aangeduide prijzen. Afgezien van de prijs van het onroerend, betaald de koper alleen de belastingen en de notaris kosten, maximaal tot 8% van de in de koopakte aangegeven waarde.