Deze website maakt gebruik van cookies. Door verdere te bladeren op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

John van de Vrande:  (+34) 636 191 380 Email: info@tucasatenerife.com

Web Traffic

Today197
Total73877134

Contactpersoon

Neem contact op
Positie:
Directeur
Adres:
Palm Mar, Arona
Santa Cruz de Tenerife
Spain
Mobiel:
(+34) 636 191 380

Contactformulier

E-mail verzenden
(optioneel)
(optioneel)

Overige gegevens

Overige gegevens:
 {google_map}

Direct Contact met Whatsapp

 

Zoeken alles


Localisatie :
Budget :

Andere filters :

0 panden gevonden

Note

Dankzij onze service en kennis, hebben onze klanten vertrouwen in ons en we hebben een goede reputatie. Het is onze taak om te bemiddelen in aankoop en verkoop, adviseren en regelen, alles dat verder gaat dan de verkoop, zoals het openen van een bankrekening, het regelen van alle benodigde papieren en notaris bezoeken. goede aftersale.....

De prijzen op onze website zijn altijd inclusief de commissie van ons bureau. Wij rekenen nooit een aanvullende of "verborgen" commissies bovenop de aangeduide prijzen. Afgezien van de prijs van het onroerend, betaald de koper alleen de belastingen en de notaris kosten, maximaal tot 8% van de in de koopakte aangegeven waarde.

Wij vinden wat U zoekt!

WIJ ZOEKEN VOOR U VELE JAREN ERVARINGTRANSPARANTIE & KENNISAFTERSALE

Wij bieden u óók een uitgebreide selektie aan van inbeslagnames en/of eigendommen van de bank. Helaas kunnen wij niet alles publiceren op onze website wegens tijdgebrek, dus bent U op zoek, en U kunt het hier niet vinden, neem gerust contact met ons op, WIJ VINDEN WAT U ZOEKT!